Deelname Gemeenteraadsverkiezingen in Midden-Delfland?

woensdag 03 mei 2017 17:03

Met het oog op de te houden gemeenteraadsverkiezingen in 2018 wil de afdeling Maassluis / Midden-Delfland de mogelijkheid onderzoeken of deelname aan deze verkiezingen in Midden-Delfland haalbaar is. Dit omdat onze partij in Midden-Delfland niet in de gemeenteraad vertegenwoordigd is en wij verwachten dat er in de dorpskernen Maasland, Schipluiden en Den Hoorn voldoende kiezers wonen die op de ChristenUnie zouden willen stemmen als die mogelijkheid bestond.

Om te inventariseren of hiervoor voldoende interesse bestaat, wordt er op woensdag 10 mei in Den Hoorn een informatieavond georganiseerd waar zal worden verteld over dit idee en waar (wederzijds) vragen kunnen worden gesteld en besproken. Hierbij zullen van de afdeling Maassluis / Midden-Delfland aanwezig zijn Klarie Oosterman (raadslid te Maassluis) en Marianne van der Kooij (secretaris), evenals mw. Indra Schenkel, adviseur lokale afdelingen van het partijbureau van de ChristenUnie.

Voor deze avond zijn al een aantal geïnteresseerden uitgenodigd, maar we willen graag ook anderen in de gelegenheid stellen deze avond bij te wonen.

Als u iemand in Midden-Delfland kent die de ChristenUnie een warm hart toedraagt, dan horen wij dat graag. U mag vanzelfsprekend ook anderen uitnodigen of meenemen naar de info-avond. Graag tot ziens op woensdag 10 mei in Den Hoorn, Juttepeer 66, aanvang 20.00 uur.

Marianne van der Kooij, secretaris

tel. 010 599 92 37

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht