Eerste hulp bij stemwijzeruitslag

HP_CU_Fractie_HR-sRGB_74zondag 11 februari 2018 17:38

Nietsvermoedend vulde je de Stemwijzer in. En toen kwam daar opeens ChristenUnie uit! Wat nu?!

Of je leest de verschillende verkiezingsprogramma’s en je komt tot de ontdekking dat het programma van de ChristenUnie je toch het meest aanspreekt. Maar ChristenUnie?!

Waarschijnlijk heb je nu last van stemwijzeruitslag! Is dat erg? Nee hoor! Laat je ogen rustig uittollen. Kalmeer je ademhaling. Als christenen zeggen we dan: er is hoop!

Punt is: blijkbaar zijn wij het behoorlijk eens en hebben we ongeveer hetzelfde plaatje voor ogen als we denken aan de toekomst van Maassluis. Dat is hoopvol. Jij had niet verwacht op de ChristenUnie uit te komen, maar toch delen we een visie voor onze stad.

We werken als ChristenUnie vaak samen met mensen uit heel andere achtergronden. Maar ons gaat het om de inhoud. Als je vergelijkbare idealen hebt, stap je over eventuele vooroordelen heen en help je dit land en onze stad verder.

We willen inderdaad graag verder in onze stad. We willen aan de slag met onze speerpunten. Maar dat gaat alleen lukken met brede steun uit de stad.

Een stem op de ChristenUnie telt dus dubbel en dwars mee. Het is niet in alle gezelschappen even stoer om te zeggen dat je ChristenUnie stemt, maar hé, het is ook wel weer prettig eigenwijs!

« Terug