Even praten met......Marja den Boer

Marja den Boer.jpg
Astrid-06.jpg
Door Astrid van der Houwen op 1 mei 2023 om 22:40

Even praten met......Marja den Boer

Wil je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Marja den Boer. Ik heb in de zorg gewerkt waarvan de laatste 27 jaar als diabetesverpleegkundige. Al bijna 50 jaar woon ik in Maassluis. Vanaf 1995 tot 2016 heb ik vrijwilligerswerk gedaan voor de Diabetesvereniging Nederland. Sinds 2016 doe ik vrijwilligerswerk bij Present. Ook zet ik me in voor de leefbaarheid van de wijk waar ik woon.


Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik in staat ben om vrijwilligerswerk te doen en leuke dingen waar ik energie van krijg. En dat ik daar de gelegenheid voor krijg.

Hoe zou je Maassluis omschrijven aan iemand die hier nog nooit geweest is?

Ik zou Maassluis omschrijven als een karakteristiek leuk stadje. Gezellig en mooi om te wonen. De stad aan het Scheur. Fotogeniek. Maassluizers vind ik open minded en gastvrij.

Wat maakt jou aan het lachen?

Iedere dag is er wel een moment om te lachen. Door humor. Een kind vrolijk zien spelen. Mensen die je blij maken met iets. Ik zie iedere dag als een schilderij. De meeste hebben een gouden rand.

Wat inspireert  jou?

Ik kan zomaar op straat in een situatie komen waarbij ik denk; daar schiet ik een plaatje van. Of door mensen die creatief zijn, bijvoorbeeld die kunnen handwerken, schilderen, koken of kleien.